Personligt brev-exempel 1

ICA Stormarknad
Box 1111
111 11 Storstaden


Er nya avdelningschef?

Viljan att utvecklas inom min bransch lockar mig att söka arbetet hos er som avdelningschef i den nya stormarknaden som öppnar i höst. En branschkollega - Erik Hansson hos ICA i Mellanstad - gav mig tipset. Att få arbeta i en helt ny butik med möjlighet att forma utvecklingen och möta nya nöjda kunder har inspirerat mig att söka denna anställning.

Mitt mål - som framgår av mitt CV - är att arbeta i en större ICA-butik med eget budgetansvar. Genom mina arbetslivserfarenheter och genuina intresse för mitt arbete kan jag tillföra följande kompetenser.

  • en ambition och vilja att löpande utveckla avdelningen genom kreativa lösningar
  • att hålla en hög kvalitet på varor och tjänster
  • se till att uppsatta budgetmål följs

Under mitt första år som avdelningschef här i Storstaden lyckades jag fördubbla omsättningen genom riktade kundaktiviteter och genom att ändra varuexponeringen.

Jag ser mig själv som en öppen och utåtriktad person med stor ansvarskänsla och viljestyrka - idérik, social och ambitiös tycker min nuvarande chef. Egenskaper som jag kommer att ta med mig i min kommande anställning.

Jag hoppas att jag väckt ert intresse och ser fram mot ett personligt möte där jag kan berätta mer om mig själv och mina kvalifikationer. Tar mig friheten att ringa dig i slutet av denna månad.

Med vänliga hälsningar


Anders Andersson
Bilaga: CV


Anders Andersson   Storgatan 1   111 11 Andersstad
01-11 11 11   Mobil: 1111-11 11 11
E-post: anders@epost.se